Субота, 20.04.2024, 11:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Наше опитування
Чи не хотіли б Ви взяти участь у квесті на день Молоді?
1. Звичайно хочу
2. А шо таке квест?
3. Все залежить від призів
4. Я краще пива поп'ю
Всього відповідей: 7

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Березень » 26 » Шеврон і членський квиток...
Шеврон і членський квиток...
01:02

Доброї ночі) Взагаліто я збирався викласти ці матеріали разом з усім іншим графічним матеріалом (футболки, реклама на лайтбоксах, чашках і таке інше), але оскільки не все вдається зробити вчасно, а новин не було більше тижня. вирішив викласти те. що вже є більш-менш готове, але ЩЕ НЕ ОСТАТОЧНЕ... Отже дивимось і ОБОВ'ЯЗКОВО коментуємо.

   Шеврон круглий:

Ну, як на мене шеврон вийшов нормальний... Основні кольори шеврону це чорний і жовтий, кольори які використовуються на більшості шевронів воєнних і туристичних організацій України. В середині зображений герб Волині на тлі якого розміщений герб Опору.

Членський квиток:

Тут ситуація гірша чим з шевроном... Це варіант десь 10, але мені взагалі не подобається... Вносьте пропозиції бо останеться такий кошмар.

Ну на сьогодні все, решту викладу пізніше

Переглядів: 3279 | Додав: Адміністратор
Всього коментарів: 151 2 »
15 Адміністратор  
0
Про герб уже казав Толіку особисто - це герб древньої Волині (сучасний нашої області), козацький таий самий 0 був в неділю в Національному музеї - бачив на власні очі.
2 Васянович Віктор: Звичайно маєш право) Якщо можеш - напиши мені свій номер телефону в приватні повідомлення на форумі, щоб інформувати про збори.

14 Небайдужий  
0

13 Небайдужий  
0
можна і забрати назву, через тактичні міркування............я тут бачив виступ президента нашого пред працівниками внутрішніх справ і от на задньому фоті висів такий хрест..........а квиткі членські необхідно перевернути))))))
щодо хреста, то.............я не зрозумів..Ярик спочатку казав, що тогерб ворині, то козацький............
Ярик спробуй зробити золотий герб на малиновому фоні smile - він мені після цього буде схожий на козацький

12 BaTa  
0
а мені подобається хрест! єдине, що забрала б то це слово "Здолбунівська районна" а залишила тільки молодіжна громацька організація. я вже пояснювала причини)))

11 Falcon  
0
да але це буде складно так як шеврон то не герб biggrin

10 Falcon  
0
не знаю чи маю право голосу:) але напишу свою думку: хрест всетаки не дуже козацький( порився в неті там трохи інші хрести бачив і колір не малиновий( але це так... можна наприклад інші символи туди замість хреста вліпити. Звісно козацтво - це символ активної боротьби українського народу, але в нас ще багато інших символів, наприклад, калина чи бандура чи щось в цьому роді

9 Адміністратор  
0
Тепер членський квиток - вертикальний зробив оскільки горизонтальний взагалі кошмарно виглядає і схожий на кредитку) Може. якщо будуть ідеї в когось - зроблю перевернутий.

8 Адміністратор  
0
Йомайо) Дожилися... Козацький малиновий хрест (під ним воював Богун і потім Хмельницький) вже назвали і нацистським і тевтонським, а про те, що він НАШ!!! і саме під такими кам'яними хрестами лежать козаки фіг хто згадав... для справки: Фашистський мав не такі пропорції і не був малиновим, тевтонський набагато тонкіший і вищий. схожий на ті, під якими ходили хрестоносці. Щодо герба здолбунова - цього не буде ніколи поки я живий))) Пояснюю, сучасний герб міста не має ніякого історичного підгрунтя, намальваний і затверджений в 1996 році і "несе в маси ідеї світлого комунізму"))) Мені було б стидно носити на камуфляжі нашивку з есесеровським гербом... Просто герб організації теж не катить - в нього кольори, які не будуть дивитися на чорно-жовтому тлі, коли цей герб буде більший чим зараз. Міняти колір шеврона не можна - є певні українські рамки шевронів (подивіться на шеврони ПЛАСТУ, УНСО, Патріота України і інших нормальних організацій). Щодо форми - круглий є круглий, а ще буде гербовидний... просто руки не доходять.

7 krasSav4eG  
0
шеврон , чесно кажучи, не подобається.... багато чорних кольорів та й хрест тевтонського ордена німєччіни... а без хреста не можна обійтись і просто збільшити емблему організації?

6 ШкєТ  
0
Квиток-норм!!!а шеврон примітивний!!!(невигідно це писати, бо робив не я, і незнаю чи зробив би краще)!!!,але в середину щеврону можна булоб вставити ГЕРБ ЗДОЛБУНІВЩИНИ+мабуть не круглу форм!!!(вона вже десь бачилась)!

1-10 11-15
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі та партнери
Інформаційно-розважальний портал Online-city м. Здолбунів (новини, реклама, ігри) Пиши українською

Погода на завтра


Арій © 2024